Close
  info@textra.be           +32(0)3 334 99 39           +32(0)3 334 99 43           Linkedin

Over TEXTRA Nozzles

TEXTRA Nozzles is een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in industriële sproeiers en vloeistof systemen. Ons succes is gebaseerd op service, flexibiliteit en een brede kennis om technisch toegepast advies te verstrekken zodat onze klanten het resultaat bekomen dat zij nodig hebben.


Heeft u een fijne mist of juist een zware regen nodig ? TEXTRA Nozzles heeft het voor u!

Zijn zeer kleine druppels gewenst om een uniform poedervormig product te maken of een juiste mix van druppelgroottes ? Als u een groot oppervlak licht wil benevelen of als u staal van de walshuid wilt ontdoen… de sproeiers van TEXTRA Nozzles maken het u mogelijk uw gehele proces én de kosten te beheersen.

TEXTRA Nozzles is gespecialiseerd in het oplossen van uw sproeiproblemen. Wat uw toepassing ook is, gezamenlijk kunnen wij u altijd van het beste advies voorzien. Onze in de loop der jaren opgebouwde kennis en de technische ondersteuning staat hier borg voor. Wij leveren honderden types van sproeiers in verschillende materialen en aansluitingen. Wij leveren sproeiers voor agressieve en corrosieve vloeistoffen, mengsels, in warme of gevaarlijke omstandigheden werkend. Gebaseerd op uw behoefte, kunnen wij de gewenste sproeier voorstellen, maar eventueel ontwerpen en maken zodat u een goed sproeiresultaat kan bereiken.Reikt uw behoefte verder dan sproeiers alleen ? TEXTRA Nozzles heeft de ervaring, kennis en faciliteiten om ieder gewenst systeem voor u te ontwerpen, vervaardigen en in bedrijf te stellen. TEXTRA Nozzles heeft oplossingen aangedragen voor complete projecten voor vele sectoren van de industrie, waaronder de nucleaire-, staal-, zuivel- en automobielindustrie, waterzuivering, offshore, brouwerijen en mijnbouw. De aangeboden oplossingen lopen uiteen van eenvoudig leidingwerk tot stofonderdrukking en geurbestrijding en zelfs de complete uitvoering van voorbehandelingslijnen in de veeleisende automobielindustrie en zeer kritische blussystemen.

In de loop der jaren hebben wij een grote verscheidenheid aan speciale sproeiers ontworpen voor klanten met gecompliceerde of ongebruikelijke toepassingen. Misschien heeft TEXTRA Nozzles uw ‘special’ al ontworpen. Maar ook als datgene wat u probeert te bereiken zelfs voor ons nieuw is, zijn wij altijd bereid u te adviseren en te helpen bij het bereiken van het door u gewenste sproeiresultaat.


Ontdek onze producten